css templates

SZEXHINTA BLOG

Merülj el a szexhinták varázslatos világában írásainnkal. Tesztek, élménybeszámolók, tudnivalók, érdekességek és minden, ami a szexhintákról csak írni lehet! Ez a szexhinta blog!

Figyelem! Csak 18 éven felülieknek szóló tartalom!

Szexhinta használata gyerek születése után?

Szexhinta használata gyerek születése után?

Az elmúlt hetekben bekerül a top hírekbe (amiket Mi követünk), hogy valaki megszabadult a szexhintájától csak azért mert első gyereke úton van. Ez most komoly? Ha gyereked születik már nem lehet szexhintád?

A szexhinta olyan mint a magassarkú

A szexhinta olyan mint a magassarkú

A szexhinták nagyon hasonlítanak a magassarkú cipőkre mégha ez egy kicsit furának is hangzik így elsőre. Pedig a hevederek olyanok mint a magassarkúk és egy nő akkor igazán szexi ha magassarkúban van...

Fontos a biztonság és most nem csak az óvszerre gondolunk!

Fontos a biztonság és most nem csak az óvszerre gondolunk!

A szexhinta veszélyes üzem ezért úgy gondoltuk egy bejegyzést arra szánunk, hogy megismertessük a lehetséges veszélyoforrásokat és segítsünk a biztonságos szexben, a hintán is!

Szexhinta pózok videók képek

Szexhinta pózok - videóval és képekkel

A szexhinták egyik legnagyobb ismérve, hogy bizonyos típusokon olyan pózokat vehettek fel szeretkezés közben, amilyenekről korábban még csak álmodni sem mertetek. Számos anyag foglalkozik a szexhinta pózokkal...

Szexhinták típusai

Szexhinta típusok, avagy milyen szexhintákat lehet kapni?

Viszonylag egyszerű kérdést fogunk most feszegetni, ugyanis tartunk egy gyors szemlét a szexhinták három fő fajtáján. Megtudhatod, hogy miként néznek ki kiknek ajánljuk és valójában miben is különböznek ezek a termékek.

Szexhinta házi videók

Szexhinta házi videók egyenesen a Pornhubról

A pornhub a világ elsőszámú szexvideó gyűjteménye, ahova egyre nagyobb számban érkeznek a közösségtől feltöltött házi videók is. Ezeken a videókon pedig egyre gyakrabban láthatunk bevetésen szexhintákat. 

* Az oldalon található árak irányárak. A pontos árakról a webshopban tájékozódhat!
Csak 18 éven felülieknek!
© Copyright 2019 Szexhinta.com - Minden jog fenntartva!