SZEXHINTA BLOG

Merülj el a szexhinták varázslatos világában írásainnkal. Tesztek, élménybeszámolók, tudnivalók, érdekességek és minden, ami a szexhintákról csak írni lehet! Ez a szexhinta blog!

Figyelem! Csak 18 éven felülieknek szóló tartalom!

Szexhinta használata gyerek születése után?

Szexhinta használata gyerek születése után?

Az elmúlt hetekben bekerül a top hírekbe (amiket Mi követünk), hogy valaki megszabadult a szexhintájától csak azért mert első gyereke úton van. Ez most komoly? Ha gyereked születik már nem lehet szexhintád?

A szexhinta olyan mint a magassarkú

A szexhinta olyan mint a magassarkú

A szexhinták nagyon hasonlítanak a magassarkú cipőkre mégha ez egy kicsit furának is hangzik így elsőre. Pedig a hevederek olyanok mint a magassarkúk és egy nő akkor igazán szexi ha magassarkúban van...

Fontos a biztonság és most nem csak az óvszerre gondolunk!

Fontos a biztonság és most nem csak az óvszerre gondolunk!

A szexhinta veszélyes üzem ezért úgy gondoltuk egy bejegyzést arra szánunk, hogy megismertessük a lehetséges veszélyoforrásokat és segítsünk a biztonságos szexben, a hintán is!

Szexhinta pózok videók képek

Szexhinta pózok - videóval és képekkel

A szexhinták egyik legnagyobb ismérve, hogy bizonyos típusokon olyan pózokat vehettek fel szeretkezés közben, amilyenekről korábban még csak álmodni sem mertetek. Számos anyag foglalkozik a szexhinta pózokkal, ezekből hoztunk most el nektek egy összeállítást 

Így kezdj neki a szexhinta használatának

A szexhinta használatának alapjai

Kezdjük rögtön az alapokkal, ha eljutottál ide a blogba, akkor már biztosan találkoztál pár képpel és információval a szexhinták világából, most pedig ismerd meg kicsit jobban. Egészen az alapoktól az első csavar befúrásától a BDSM kötözésig mindenre kitérünk, hogy teljesebb képet kapjál ezen csodálatos szexeszközről. 

szexhinta.com

Elindult a szexhinta.com

Hiánypótló oldal vagyunk hiszen nálunk mindent megtalálsz, amit a szexhintáról tudni kell! Célunk, hogy a lehető legrészletesebben mutassuk be neked a szexhinták világát, képekkel videókkal illusztrálva, ezzel is hozzájárulva ezen remek eszközök szélesebb körben történő megismertetéséhez. Ismerd meg a szexhintákat!

* Az oldalon található árak irányárak. A pontos árakról a webshopban tájékozódhat!
Csak 18 éven felülieknek!
© Copyright 2019 Szexhinta.com - Minden jog fenntartva!