Szexhinta használata gyerek születése után?

Az elmúlt hetekben bekerül a top hírekbe (amiket Mi követünk), hogy valaki megszabadult a szexhintájától csak azért mert első gyereke úton van. Ez most komoly? Ha gyereked születik már nem lehet szexhintád?

Általánosságban is jellemző a szexuális segédeszközökre, hogy az első gyermek érkezése után sokan úgy gondolják, hogy ezeknek már nincs helyük a lakásban és legrosszabb esetben össze is csomagolják és kidobják a kukába! És mekkora probléma ez! Valóban egy gyermek érkezése fenekestül fel kell forgassa az addigi szexuális életeteket? Erre keressük a választ mostani cikkünkben.

Olyan anyukaként írom ezt a cikket, akinek kettő gyereke is van és mindezek ellenére a legfelső (gyerekek számára elérhetetlen polcokon) továbbra is ott lapulnak olyan eszközök, amelyek a legtöbb ember arcára hamar piros színt csalnának. A gyermekek születésével egyetlen dolog változott meg a szexuális segédeszközeimben köztük a szexhintámban is, hogy más helyre kerültek. Nem, nem a kukába mint sok más családnál. Egyszerűen csak magasabbra és gyerekek számára hozzáférhetetlen helyre.

Szexhinta gyerek sületése után is!

Persze kicsit könnyebb volt régen, hogyha a vibrátorommal akartam magam kényeztetni, akkor csak benyúltam a fiókba és máris mehetett menet egészen az orgazmusig, de ez legyen a legkevesebb pár lépést még kibírok. Ugyanez a helyzet a szexhintával is. Korábban előfordult, hogy napokig ott lógott a nappaliban, de most, hogy vannak gyerekek nappal az ő kis hintájuk lóg ott, este pedig apával merülünk el a gyönyörökben és őszintén mondom szerintem ez egyáltalán nem ciki. Azzal, hogy gyerekeink lettek továbbra is az egyik legfontosabb dolognak érzem, hogy köztünk meglegyen a harmónia és a vonzódás.

Nyilván kevesebb szexre van szükségünk mint azelőtt, hiszen rengeteg energiát vesznek el a gyerekek, de a szexi fehérneműk és a játékszerek beleértve az erotikus társasjátékokat is azért rendre előkerülnek mert azzal, hogy az embernek gyereke születik még nem kell, hogy kialudjon a láng, ami korábban volt! Hölgyeim tehát ne a kukába csak magasabbra tegyétek a játékszereket, mert fognak még kelleni!


Korábban a szexhinta lógott a nappaliban, most a gyerekek hintája. De esténként ismét felkerül a felnőttek hintája.

Szexhinta anyukáknak is!

* Az oldalon található árak irányárak. A pontos árakról a webshopban tájékozódhat!
Csak 18 éven felülieknek!
© Copyright 2019 Szexhinta.com - Minden jog fenntartva!