Fontos a biztonság és most nem csak az óvszerre gondolunk!

A szexhinta veszélyes üzem ezért úgy gondoltuk egy bejegyzést arra szánunk, hogy megismertessük a lehetséges veszélyoforrásokat és segítsünk a biztonságos szexben, a hintán is!

Senki nem szeretne egy szexkalandot mentőautóban befejezni, ezért nagyon fontos, hogy a szexhinták használatakor ügyeljünk a minimálisan elvárható biztonsági előírásokra. Mindig figyelmesen olvassuk el a gyártó által mellékelt tájékoztatókat és soha ne higgyük azt, hogy a gravitáció és a fizika ránk nem fog hatni! A leggyengébb baleset is komoly fájdalmakkal járhat nem beszélve az olyan súlyos esetekről, amikor a zuhanás következtében például eltörik valamije a partnerünknek. Nos, az ijesztgetés után jöjjenek a szexhinta tanácsaink, egy biztonságosabb szexért

1. Szexhinta biztonsági tanács - Ellenőrizd a hintát

Az egyik legelső és legfontosabb dolog, hogy használat előtt mindig ellenőrizd a hintát. Nincs-e megrepedezve az anyag, nem látszik-e rajta fizikai roncsolódás vagy bármilyen más szakadás. Simán előfordulhat, hogy becsípődik valahova vagy összetekeredik a heveder és közben roncsolódik, ezért a legbiztosabb, ha használat előtt átnézzük a terméket. Érdemes átnézni a varrásokat a láncokat és a rögzítő elemeket is. Amennyiben rugók vannak a hintához, akkor tessék azokat használni és átnézni továbbá ügyelj arra, hogy a hinta összes alkatrésze a leírás szerinti helyén legyen! Ne hagyj ki darabokat! Gondolj arra, hogyha az autószerelő se rakna vissza mindent egy nagyszervíz után a motorba!  

2. Szexhinta biztonsági tanács - A beállítást ne teljes terhelés alatt végezd

Ez egyszerű fizika! A heveder beállításakor, ha a hintában ülsz két dolog történhet vagy oda csíped az ujjadat vagy lezuhansz a földre. Azért, hogy ezt elkerült inkább fokozatosan próbáljátok beállítani a hintát. Persze így sokkal lassabban fogtok haladni, de a biztonság a legfontosabb! Amint megvan a beállítás már mehet is a menet, de SOHA ne próbáljátok meg teljes súlyterhelés alatt beállítani a hintát! Nagyon veszélyes! 


A biztonság a legfontosabb, különben a szex orgazmus helyett csonttöréssel is végződhet egy szexhintán!

3. Szexhinta biztonsági tanács - Használd a megfelelő rugót

Az első pontban már kitértünk arra, hogy a szexhinta minden elemét használni kell beleértve természetesen a rugót is! Bár a gyártók általában azt ajánlják, hogy alacsonyabb terhelhetőségű rugót használj a hintához, azonban mi óvaintenénk a félreválasztástól. A testsúlyodhoz legközelebb álló rugót válaszd, ha nem akarsz meglepetés. A gyártók mérnökei megpróbálják belőni a csillapítás megfelelő mértékét, azonban ahány ember és ahány szex annyiféle rugóra lenne szükség ezért fontos, a körültekintő választás. Amennyiben nagyon gyengének érzed a rugót szerezz be egy erősebbet, abból baj nem lehet! 

4. Szexhinta biztonsági tanács - Ne csavargasd a felfüggesztést

Aki valaha csavart becsavart egy falba / tiplibe az nagyon jól tudja, hogy minden egyes újra csavaráskor egyre gyengébb lesz a kapcsolat. Pontosan ezért ne csavargassátok ki a függő hinta kampóját minden akció után. Olyan helyre fúrjátok fel a kampót, ahol nem zavar és ahol ott is maradhat folyamatosan. Amint elkezditek ki-be tekergetni - mert mondjuk jön az anyós - , azzal azt kockáztatjátok, hogy egyszer csak kiszakad az akció közben a plafonból és komoly sérülést szenvedtek. Ha, az anyós kérdezi miért van ott kampó mondjátok egyszerűen, hogy egy virág kaspót készültök felrakni. 

Szexhintán fő a biztonság
Biztonságos szexhinta használat

5. Szexhinta biztonsági tanács - Zárd be az ajtót

Ez minden hintára igaz, hiszen az intimitás nagyon fontos a szexhinta használatakor azonban az ajtó bezárása az ajtóra szerelhető (door swing) esetében a legfontosabb! Ezek az eszközök az ajtó ráhajtásakor rögzítődnek és amint kinyílik az ajtó a kötés megszűnik és ha valaki rajta van a hintán az bizony leesik a földre. Ne csak csukd, zárd is be az ajtót, akkor nem lehet nagy gond. 

6. Szexhinta biztonsági tanács - Ne tekerd a nyakad köré

Furán hangzik, de egy szexhintában számos olyan pózt lehet elképzelni, ahol komoly veszélye lehet a fulladásnak. Mindig ügyeljetek arra, hogy a hevederek lehetőleg ne keresztezzék egymást főleg ne nyak környékén, akkor biztosan nem fog baleset érni egy elhibázott behatolás vagy mozdulatsor közben.  

Kellemes szexhintázást!

Végezetül íme egy példa, hogy mi történik akkor, ha valaki rendetlenkedik a hintán. 

* Az oldalon található árak irányárak. A pontos árakról a webshopban tájékozódhat!
Csak 18 éven felülieknek!
© Copyright 2019 Szexhinta.com - Minden jog fenntartva!