Szexhinta pózok - videóval és képekkel

Az elmúlt hetekben bekerül a top hírekbe (amiket Mi követünk), hogy valaki megszabadult a szexhintájától csak azért mert első gyereke úton van. Ez most komoly? Ha gyereked születik már nem lehet szexhintád?

Legelsőnek lássuk a Pipedream gyártó Fetish Fantasy Series bemutató videóját, amiben az a gyártó pózokra ad ötletet. A szopatástól a puncinyaláson át érintve a misszionárus pózt egészen az análszexig számos szexhinta póz imitációval találkozhattok a videóban. Remek kis összeállítás közel két percben! A hinta pedig megvásárolható az Amina Szexshopban!

A következő videónk a szexhinta outlet összeállítására esett. Egy teljesen soft összeállítás, amiben a teljesség igénye nélkül az alábbi pózokat sajátíthatjátok el egy állványos szexhinta használatával: Misszionárius (MIssionary), Hátradőlt (Laid back), Repülő kutyapóz (Flying Doggy), Égi búvár (Sky diver), Kinyalás 1 (Eating Out), Kinyalás 2 (Eating Out 2), Szopás (Eating In), Lovagló póz 1 (Cowgirl 1), Lovagló póz 2 (Cowgirl 2), Fordított lovaglás (Reverse Cowgirl), Belegugol és ugrik (Squat n bounce), Arcba gugolás (Face Squat)

Az utolsó videóban mára egy ajtóra szerelhető hinta maradt az Intim Shop bemutatásában. Az Amina Szexshopban szintén kapható Fetish Fantasy Series ajtóhinta bemutatójából elsajátíthatjátok a legalapvetőbb pózokat a dekoratív kolléganőnek köszönhetően. Íme tehát tessék nézni, venni és kipróbálni! Ne feledjétek a biztonságot!

A végére pedig hagytunk még pár képes bemutatót, hogy miket is csinálhattok a szexhintán. Nevezetesen egy Bad Kitty szerelemhintán, amit ide kattintva meg is tudtok vásárolni! Ezek persze mind csak ajánlások a szexhintákban, ahogy már melítettük az a jó, hogy azt csináltok rajtuk amit csak szeretnétek. Az egészen extrém pózoktól az egyszerű szexig szinte bármit elkövethettek. Ha még több szexvideót néznétek szexhinta témában, akkor keressétek fel Pornhub szexhinta válogatásunkat, ahol a legnagyobb szexvideómegosztó kínálatából szemezgettünk nektek!

* Az oldalon található árak irányárak. A pontos árakról a webshopban tájékozódhat!
Csak 18 éven felülieknek!
© Copyright 2019 Szexhinta.com - Minden jog fenntartva!