A szexhinta használatának alapjai

Kezdjük rögtön az alapokkal, ha eljutottál ide a blogba, akkor már biztosan találkoztál pár képpel és információval a szexhinták világából, most pedig ismerd meg kicsit jobban. Egészen az alapoktól az első csavar befúrásától a BDSM kötözésig mindenre kitérünk, hogy teljesebb képet kapjál ezen csodálatos szexeszközről. Tudj meg mindent a szexhintáról most!

Miután beszerezted a szexhintát, már csak egyetlen dolog maradt hátra, az hogy felszereld és használatba vedd. De lássuk, hogyan is jutunk el addig, hogy a hintádban hatalmasakat szexeljetek a párotokkal

Hely kiválasztása

Talán a legfontosabb a megfelelő hely kiválasztása. Ajtó hinta esetében mindig olyan ajtót válasszatok, amely zárható. Plafonra szerelhető és az állványos hinták esetében ügyeljetek, hogy a kilengés + 1,5 méteren belül ne legyen semmi ami törékeny.

Szexhinta elhelyezése a szobában

Szexhinta összeszerelése

Általában könnyebb szétszedni mint összerakni ezeket az eszközöket ezért mindig figyelmesen olvassátok el a leírásokat! Amennyiben plafonra szerelhető terméket vásároltok ügyeljetek, hogy a tiplik legalább 100 kg-ig terhelhetőek legyenek! A balesetek elkerülése véget mindig ellenőrizzétek használat előtt a szexhinta sértetlenségét.

Beülés a hintába

Kritikus pontja az egész műveletnek, hiszen ez talán a legnehezebb. Mindig először tapasztaljuk meg picit a hintát, hogy merre mozog majd üljünk rá. Mikor már stabilan ülünk és érezzük az egyensúlyt akkor helyezzük a lábakat a helyükre és legvégül jöhetnek a kar rögzítők. Ügyeljünk rá, hogy folyamatosan kapaszkodjunk, nehogy véletlenül kiessünk. Kerüljük a hirtelen mozdulatokat és kérjük bátran partnerünk segítségét.


Mindig legyetek nagyon óvatosak és olvassátok el a szexhintához tartozó útmutatót, nehogy sérülés legyen a vége!

Beülés a szexhintába

Szex a hintában

Amint sikerült elhelyezkedni a hintában és az egyensúly is megvan jöhet a szex! Szépen lassan óvatosan, ameddig megismeritek a hinta működését. Amikor már belejöttetek jöhetnek a különbözó pózok és szextípusok kezdve az orálszextől az análszexen át akármi, amit élveztek! A szexhinta használatának csak a képzeletetek fog határt szabni és garantáltan szórakoztató percek órák várnak majd rátok! Lássuk, hogyan is csinálják óvatosan a kezdők. Egy fiatal szerelmes pár szexel egy szexhintán.

Maszturbálás a hintában 

Ha párotok éppen nincs kéznél, de mégis szeretnétek magatokat kényeztetni akkor is jól jöhetnek a szexhinták. Huppanj bele fogd a kedvenc vibrátorod és élvezd, hogy finoman lebegve átadod puncidnak a rezgést. Amennyiben van egy tapadókorongos dildód vagy vibrid akkor tapaszd fel és élvezd ahogy hintázás közben ki-be csúszik belőled a szexjátékszer 

BDSM és a szexhinta 

Az egész szexhinta nagyon közel áll a BDSM világához, hiszen valahol pont ugyanaz a lényege. A hintában az egyik fél erősen korlátozva van a mozgásban így a másik gyakorlatilag bármit megtehet vele. Ezért nem is meglepő, hogy a hinták rendszeres velejárói a BDSM szexpartiknak.  

* Az oldalon található árak irányárak. A pontos árakról a webshopban tájékozódhat!
Csak 18 éven felülieknek!
© Copyright 2019 Szexhinta.com - Minden jog fenntartva!