A szexhinta olyan mint a magassarkú

A szexhinták nagyon hasonlítanak a magassarkú cipőkre még ha ez egy kicsit furának is hangzik így elsőre. Pedig a hevederek olyanok mint a magassarkúk és egy nő akkor igazán szexi ha magassarkúban van…

Ahogy azt egy korábbi cikkünkben már bemutattuk a szexhintáknak három fő csoportjuk van az ajtóra szerelhető szexhinta (door swing), a hagyományos szexhinta (sex swing) és a szex parittyák (sex sling). Nos, hogy ha ez utóbbi kettőt kellene összehasonlítani máris megkapnánk a címben látható hasonlatot mint végeredményt.

A Swing (Hinta) és a Sling (parittya) összehasonlításában a hinta olyan mint egy magassarkú a parittyához képest, amit inkább talán egy jó kis sneakerhez tudnék hasonlítani. Minden férfi szereti a magassarkú cipő látványát főleg egy csinos nőn. Persze a nők nagy érsze pedig ki nem állhatja, hiszen kényelmetlen stb stb… De most, komolyan melyik az izgatóbb egy sportcipőben rohangáló anyuka vagy egy magassarkúban tipegő nő… mindenki előtt ott van a kép és a válasz szerintem is eléggé egyértelmű.

Ez a kettősség a szexhinták esetében is megvan. A parittya kialakítású szexhinták általában nagyon kényelmes felülettel rendelkeznek, tipikusan olyanok mint a snekaerek. Általában egyetlen pózban lehet bennük szexelni… ok, persze tud izgató lenni, de a szépségért meg kell szenvedni és ez igaz a jó szexre is főleg, ha az ember szexhintában akarja csinálni. A Sex slingek olyanok mint egy nyugágy, lehet rajtuk egy kényelmeset szexelni, de korlátozottak a lehetőségek.

Ezzel szemben az ajtóra szerelhető és a hagyományos szexhinták (akár állványos akár a mennyezethez rögzíthető) rengeteg lehetőséget nyújtanak újabb és újabb pózok kipróbálására. Nehezebb? Igen! Persze hogy nehezebb, hiszen sokkal nagyobb odafigyelést igényel, azonban az eredmény is sokkal élvezetesebb lesz. Eleve gyönyörű látványt nyújt egy meztelen vagy fehérneműs teste egy szexhintánán főleg, ha olyan pózokban láthatod, amiben addig biztosan nem. Edzésnek sem utolsó, hiszen minden porcikádat megmozgatja egy ilyen hintázás. Tehát szeretjük, szeretjük úgy mint a magassarkút egy csinos nőn.


A Sex slingek olyanok mint egy nyugágy, lehet rajtuk egy kényelmeset szexelni, de korlátozottak a lehetőségek.

Mindezektől függetlenül megannyi szexhinta kipróbálása után akik már régóta használják és beszámoltak róla az esetek 80%-ában mégis csak a Sling győz. Ugyanúgy, ahogy az utcán végig menve a legtöbb lányt sporcipőben vagy sneakerben látod ugyanúgy a hinták között is a rendszeres használatban a parittya kialakítású hinták viszik a pálmát. Hogy miért? Mert kényelmesek, de mégis egy egészen más szexuális élményt nyújtanak. Ezért!

Sex sling - szex parittya
Szexhinta

* Az oldalon található árak irányárak. A pontos árakról a webshopban tájékozódhat!
Csak 18 éven felülieknek!
© Copyright 2019 Szexhinta.com - Minden jog fenntartva!